Handgemaakte boeken met onder andere dagboeken.

uit 2008 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

boekje bruin

2021

Diverse papiersoorten en een lang geknoopte draad. Een verwijzing naar groeiprocessen, wortelgestel en bodemstructuren in de natuur. 

leporello Rimpeling

2020

De leporello is onderdeel van een installatie. Het wordt getoond op een speciaal ontworpen  smalle lange tafel. De leporello verwijst naar horizonten en kustlijnen.

dagboekje 2018

2019

Boekje gemaakt van probeersels en verschillende druktechnieken op papier. Het laat een mooi overzicht zien van tekeningen en patronen die ik het afgelopen jaar heb ontworpen.

dagboekje

2017

Verzameld werk uit 2017. Het laat een mooi overzicht zien van tekeningen en patronen die ik het afgelopen jaar heb ontworpen.

dagboek

2016

Boekje gemaakt van restanten papier. Het laat een mooi overzicht zien van tekeningen en patronen die ik het afgelopen jaar heb ontworpen.

favorieten

2016

Een cahier in een doos. Het is geïnspireerd op het werk van Anselm Kiefer. Hij maakt complexe installaties met onder andere boeken van lood, met daarin restanten van verdroogde zonnebloemen.  

favorieten

2016

Doos voor cahier, tak en prent uit de serie Favorieten, zie vorig plaatje. De binnenkant van de doos is beplakt met papier dat ik van tevoren heb bedrukt. De doos is gemaakt door Liesbeth Visser van Brown Cartonnage in Arnhem.

dagboekje 2017

2017

Verzameling van patronen en ontwerpen van het afgelopen jaar.

dagboekje 2016

2016

Verzameling van gedrukte afbeeldingen die ik in 2016 heb gemaakt

boekjes bruin, blauw en groen.

2016

Natuurboekjes blauw, groen en bruin. Geïnspireerd op de lucht, plantengroei en aarde. De boekjes zijn door mijzelf bedrukt en gebonden en zitten per kleur in een kleine houten doos. De oplage is vijf.   

ontmoeting

2014

De doosjes zijn gemaakt van glad karton met op de bovenkant een blinddrukstempel met het woord Ontmoeten. Het doosje bevat zelfgemaakte enveloppen met een blindruk en een aantal bedrukte boekjes met een tekst. De oplage is 30.

cahiers in doos 1

2015

Cahiers gemaakt naar aanleiding van het Werkman herdenkingsjaar in 2015.

cahiers in doos 2

2015

Een van de cahiers die ik maakte voor het herdenkingsjaar van Werkman.

pronkboekjes

2010

Opdruk deksel is een zeefdruk. De 10 boekjes zijn aan beide zijden met een voorstelling bedrukt. Binnenin een korte tekst.

doosje voor elke dag

2008

Doosje met 14 losse prentjes en teksten rondom thema voedsel en natuur. De oplage is niet meer beschikbaar.